En ergonomiskt anpassad arbetsplats

Grafströms träningsvagnar är kända för att vara stabila, slitstarka och bekväma. Alla vagnar är dessutom välavvägda vilket ger mindre belastning på hästens rygg och gör träningen skonsammare. Vi har flera olika modeller av träningsvagnar. Välj den modell som passar dig och din häst träning bäst.

En vinnare sedan 1933

En vinnande sulky är perfekt balanserad men ska samtidigt tåla de tuffaste påfrestningar på banan. För att uppnå detta använder vi oss av ett stålmaterial som är fyra gånger starkare än vanligt stål när vi tillverkar ramen. Vi är självklart mycket noga i urvalet av övrigt material och hela tillverkningen är ett noggrant hantverk av en handfull engagerade medarbetare. De konstruktioner som vi utarbetat är ett resultat av vår egna erfarenhet och det nära samarbete vi under årens lopp haft med olika travtränare.

Vi har idag flera olika modeller av tävlingssulkys i vårt sortiment. Senaste tillskottet är Hybridvagnen PEAK Sprint FLEX!

Träna skonsamt med tryckvagnar

Grafströms tryckvagnar är kända för att vara hållbara, stabila och driftsäkra. Tackvare det slutna systemet som de hydrauliska bromsar verkar i är underhållet minimalt. Med hand- och fotreglage som standard kan du snabbt anpassa trycket efter hästen och terrängen. Tryckvagnarna är dessutom välavvägda vilket ger mindre belastning på hästens rygg och gör träningen skonsammare.

Vi har idag två modeller av tryckvagnar att erbjuda. Power Pressure - tryckrockard och Sport Pressure - tryckspeedart. Välj den modell som passar din träning bäst.


 

Högsta kvalitét även för de minsta

Grafströms har under många år tillverkat ponnyvagnar och under de senaste åren har flera nya modeller kommit till i sortimentet. Här hittar du ponnyvagnar både för tävling och träning. Och självklart av samma höga kvalité som Grafströms övriga sortiment. 

Hur beställler jag en vagn via hemsidan?


1. Välj den modellen utav vagn samt extrautrustning som önskas och lägg den i kundvagnen.

2. Välj önskat betalsätt och fraktalternativ (för vagnar ordnar vi frakt efter önskemål. välj fraktsätt "Vagnar"). Vi stödjer ett antal olika betalsätt i dagsläget.

Via Payson erbjuder vi delbetalning, faktura och vi har även Swish och förskottsbetalning som alternativ. Fyll i övriga uppgifter.
3. Vi ringer upp er för att ta önskemål gällande färg, namndekaler och dylikt. Allt för att se till att vagnen kommer att bli som ni vill ha den. Här går vi igenom de fraktalternativen som finns.


4. Dags för leverans! Vi strävar efter att kunna leverera nytillverkade vagnar cirka 3 veckor efter beställningen har lagts.